Varicele sunt o boală frecventă, în special ciorapi elastici varicoasa în rândul femeilor. Îngroșarea venelor nu este doar o problemă estetică, ci și o problemă de sănătate. Durerea, complicatii senzația de greutate, umflarea, pulsația sunt simptome tipice care însoțesc varicele. Dacă cazul varicelor nu sunt tratate, pot duce la vene varicoase insuficiență venoasă și inflamație venoasă profundă vena.
Cu durere toate acestea, cele mai scleroterapia periculoase sunt semne blocajele venoase, care pot fi chiar fatale. Vrei să scapi de varice? Încercați statul prelungit remedii casnice ieftine și eficiente, care vor reduce la minimum vizibilitatea venelor și vor scăpa de cheag de sange afecțiuni dureroase.
Ce sunt varicele
Varicele sunt vene care au pierdut funcția valvei, care se risc manifestă apoi ca venele umflate și dilatate, care apar de obicei de culoare albăstruie sau violet închis. Este vene varicoase o boală reală și nu o problemă estetică (chiar dacă, prin lucru tratarea bolii, aspectul varicoasa estetic scleroterapia al picioarelor este, de asemenea, benefic).
De fapt, dacă luăm un atlet venelor varicoase profesionist – un triatletă, un ciclist etc. – vom vedea vene uriașe pe picioarele ei; Ei bine, acestea prevenirea sunt vene mari și bolii varicoase dilatate, dar sistemului venos fiziologice, adică nu bolnave.
Supapele funcționează bine și venele se dilată cu efortul. Varicele sau varicele sunt, prin urmare, vene în care supapele au încetat să funcționeze corect și, datorită venele varicoase mecanismelor legate de presiunea din interiorul lor, se factor dilată.
Este o boală foarte frecventă, care afectează până la 3 din 10 adulți. De obicei, femeile tind să fie mai afectate decât bărbații, deși există o prejudecată bolii varicoase statistică dată de faptul că femeile se „observă” la un nivel foarte estetic bărbați.
Locurile cu cea mai mare prezență a varicoasă membrelor inferioare varicelor sunt membrele inferioare și se găsesc medic cel mai chirurgicale adesea pe picioare și glezne. Practic, varicele sunt afectiune asociate cauzate de faptul că venele pot pierde, datorită multor factori, flexibilitate și funcționalitate, astfel încât acestea devin curbate factori de risc în timp și forțează sângele înapoi în direcția greșită, nepermițându-i să împingă complet spre inimă.
- varice trunculare, care implică venele safene
- varice reticulare, medic ca și pentru ramurile aferente venelor safene
- telangiectaziile sau microvarițiile, care sunt dilatații ale venulelor, cele mai terminale inima porțiuni ale venelor
Dacă sunteți mai departe de axele vasculare majore, aveți vene varicoase din ce în ce mai mici până la varicele dermei.
În general, varicele „primitive” se disting tratament dacă se recunoaște o cauză precisă (poziție verticală frecventă, sange obezitate, sex feminin, sarcină), „secundară” dacă necesita urmează alte boli, cum ar fi sindromul post-trombotic.
De ce apar varicele?
Cauzele specifice ale varicelor sunt necunoscute, dar problema principală este probabil venos slăbiciunea pereților venelor superficiale (situate chiar sub piele). Această slăbiciune poate fi ereditară și, în apariţia timp, determină pierderea elasticității venelor.
Venele se întind, crescând în lungime și lățime. Pentru a găzdui spațiul pe care îl ocupau medic când erau normale, venele alungite se răsucesc. Apar sub formă de venele varicoase șerpi umflați sub piele.
Lo sviluppo di vene varicose è più probabile nelle donne rispetto all’uomo e l’esordio può coincidere with the gravidanza. În plus, următorii factori pot contribui la dezvoltarea medicul aparitia varicelor di varicose nei soggetti obezitatea tratamentul predisposti:
- Posizione eretta prolungata
- Obesità
- L’avanzare dell’età
Dilatarea venelor este mai importantă decât alungirea și determină separarea cuspizilor supapei. Când persoana stă în picioare, sângele este împins în jos de forța gravitației și, deoarece cuspizii supapelor sunt separați, nu este blocat. Prin urmare, există o revenire a sângelui, care umple rapid venele, rezultând o dilatare suplimentară a venelor complicate cu aparitia varicelor pereți deja subțiri.
Unele vene perforante, care permit în mod normal sângelui să curgă numai de la venele superficiale la cele timpul sarcinii profunde, tind, de asemenea, să se dilate. În acest caz, cuspizii supapei lor se separă, de asemenea. Ca rezultat, atunci când mușchii comprimă venele profunde, sângele curge înapoi în venele superficiale, provocând o întindere suplimentară a venelor superficiale.
Tratamentul varicelor
Metodele de combatere a varicelor pot fi împărțite în: tratament conservator, farmacologic ulcerul varicos și chirurgical. Alegerea metodei adecvate depinde în primul vena rând de stadiul bolii.
Tratamentul varicelor conservator al varicelor este utilizarea de unguente și creme care reduc umflăturile și senzația de greutate la nivelul picioarelor. De asemenea, este util să purtați șosete speciale pentru genunchi, ciorapi și colanți anti-varicoși, ridicarea frecventă a picioarelor, efectuarea de masaje și evitarea îmbrăcămintei strânse care împiedică scurgerea sângelui din membrele inferioare.
Terapia medicamentoasă constă în administrarea orală de agenți de etanșare vasculară. Acestea sunt preparate de origine naturală, care conțin, printre altele extract de ricină sau castan de cal metode.
Când farmacologia eșuează, intervenția chirurgicală nivelul pentru sangele îndepărtarea venelor insuficiente este o șansă de sarcina recuperare. Aparține lor:
- obliterare / scleroterapie – constă în injectarea unui chirurgie agent chimic în lumenul varicelor, determinându-le să vaselor de sânge crească și să se transforme, apoi să fie complet absorbite. Utilizarea acestei metode de tratament nu este posibilă dacă valva de la gura venei inghinale este insuficientă, varicele sunt mari și tensionate și sângele care curge în ele sub presiune medicul ridicată;
- criostripping – înghețează venele de varice varicele suprafață; închiderea varicelor cu simptomele lumină
- laser – afectează în prelungit principal venele păianjen și varicele mici;
- dezizolarea – constă în tratamente îndepărtarea completă sau parțială a venelor bolnave, utilizate în cazul valvelor venoase insuficiente și a vaselor de perforare;
- crossectomie – ligarea vaselor venoase nivelul membrelor inferioare ineficiente.
Lasă un răspuns