Potrivit experților, cancerul de prostată poate apărea din mai multe motive. La bătrânețe, șansele sale de a fi mai vizionate. Numărul pacienților din diferite părți ale lumii a fost diferit. Pacienții săi din Japonia sunt mai puțin, relativ mult în America Centrală și de Vest, iar numărul pacienților din America de Nord și Europa de Nord este mult mai mare. Cauzele genetice și obiceiurile alimentare pot fi, de asemenea, cauza cancerului de prostată. Trecutul familiei este, de asemenea, un factor major în cauzele acestei boli. Dacă tatăl, unchiul sau fratele cuiva are cancer, atunci în astfel de cazuri decorul rămâne de două până la unsprezece ori mai mare.
La oamenii obezi șansele de a face cancer de prostată sunt mai mari. Țările asiatice unde oamenii iau mai puțină mâncare grasă, văd mai puține cazuri. Conform noilor cercetări, administrarea de substanțe care conțin licopen, seleniu și vitamina E poate reduce probabilitatea apariției cancerului. Roșiile coapte conțin mai mult licopen, care este un antioxidant care previne creșterea celulelor canceroase. Totuși, cauza exactă a cancerului de prostată nu este încă pe deplin cunoscută.
Această problemă este dureroasă,
Semne timpurii: nu lasa du-te cunosc simptomele sale în stadiile incipiente. La unii oameni, anumite simptome, cum ar fi-descoperi lucruri, cum ar fi instabilitatea în retractarea urinei. Dar aceste simptome, de asemenea, par să aibă o dimensiune anormal de mare a prostatei. Simptome cum ar fi epistaxis și durerea în urinare apar atunci când apare cancerul de prostată. Această problemă este dureroasă, dar dacă cineva primește puțină atenție, poate fi convertită în cancer și poate deveni fatală. De aceea este important să identificăm și să vindecăm momentul, pentru că atunci când prostata crește prea mult, adesea oprește tractul urinar. Acest lucru se datorează faptului că nu durează prea mult timp pentru a urina și urina este completată.
Acesta are, de asemenea, un efect negativ asupra rinichilor de urinare. De exemplu dureri de cap, vărsături, disconfort, letargie etc.poate apărea, de asemenea, din cauza lipsei de urinare. Testul PSA este important : în stadiile incipiente este diagnosticat prin măsurarea testului antigen specific prostatic (PSA). E făcută din prostată normală. Cele mai multe PSA apare doar în materialul seminal și porțiuni foarte mici intră în sânge. La majoritatea bărbaților, PSA are mai puțin de 4 nanograme în fiecare sânge găsit. PSA este proteina erectilă din prostată, care este examinată prin teste de sânge.
În medicina modernă,
În testul normal, medicul pune degetul în rect și verifică dacă există umflături solide în ea. De asemenea, medicul poate prescrie pentru RMN & CT scan etc. pentru confirmare. Conform statisticilor, 50% dintre bărbații cu vârsta peste 50 de ani când bărbații se confruntă cu o boală numită adenom de prostată. Ce este? Pot evita sau încetini evoluția bolii într-un fel? Aceste probleme sunt extrem de importante și dureroase pentru bărbați. Într-adevăr, de fapt, mulți pacienți sunt tăcuți cu privire la problemele lor, cu excepția cazului în care boala merge mai severe!
În medicina modernă, termenul de „hiperplazie benignă de prostată” este din ce în ce mai folosit pentru a face referire la această boală dacă aveți un adenom, astfel încât, pentru început, este în valoare de a spune că acest titlu este un pic învechit. Dezvoltarea bolii procesul de un puls mic de țesut glandei cu formarea începe (uneori, se întâmplă de mai multe ori), care treptat (și, uneori, destul de rapid) crește. Schimbarea dimensiunii, glanda de prostată strânge tractul urinar, interferează cu fluxul normal de urină-acest fenomen nu este doar neplăcut, dar, de asemenea, extrem de periculos, deoarece afectează activitatea întregului sistem de excreții. De fapt, tumoarea este hiperplazica (marita) glandele parentale.
Care sunt simptomele bolii?
Alți factori indirecți care sunt capabili să provoace o boală numită adenom de prostată. Care sunt aceste motive? În primul rând, doctorii observă că orice schimbare a stilului de viață, precum și obiceiurile proaste (fumatul, abuzul de alcool și dependența de droguri) cresc riscul hiperplaziei. Factorii de risc includ nutriție slabă, stres constant, stres psiho-emoțional sever și impact negativ asupra mediului. În mod natural, acești factori nu pot provoca apariția de adenom singur. Cu toate acestea, nici unul dintre ele afectează sistemul endocrin, care afectează nivelurile hormonale, în consecință, poate provoca aspectul sau poate accelera dezvoltarea de adenom existente.
Care sunt simptomele bolii? În ciuda faptului că adenoma este un interdisciplinar benign, cursul bolii poate fi diferit. De exemplu, la unii bărbați, hiperplazia se poate dezvolta treptat, nu se poate simți de la 20 la 30 de ani. La alți pacienți, dimpotrivă, tumora în curs de dezvoltare crește în dimensiuni semnificative în 1-3 ani. Acesta este motivul pentru care fiecare persoană trebuie să fie atent monitorizată pentru orice schimbare a sănătății.
Lasă un răspuns